Baldadige jeugd actief in Amstenrade

politieNadat op dinsdag 9 november een groep van ca. 7 jeugdigen op de fiets door de straten van Amstenrade trokken en bij diverse auto’s spiegels aftrapten/beschadigden, was het ook op zaterdag 13 november rond 19:45 weer raak.

Ook nu trokken er weer jongeren op de fiets door de straten van Amstenrade en bekogelden diverse huizen/ramen met rauwe eieren en het zou zomaar om dezelfde groep gaan.

Het is bekend dat ze door o.a Beckstraat, Parallelstraat en Hoofdstraat zijn gereden. Verder zijn ze nog gesignaleerd in de Agnes Huynstraat.

Er zijn in WhatsApp groepen van de Buurtpreventie inmiddels beelden getoond en er is ook aangifte gedaan bij de politie. Laten we met z’n allen opletten of er iets verdachts te zien is en dit meteen melden aan de politie En doorgeven via de buurtswhatsapp!

Nog geen lid van de WhatsApp Buurtpreventie?  Aanmelden (afhankelijk van je locatie) kan op https://www.achterdenhof.nl (zie de website voor een overzicht van de straten en aanmeldformulier). Voor de overige straten kan gebruik gemaakt worden van deze website:  https://wabp.amstenrade.net/