Fotoshoots Kasteel Amstenrade

Model Mieke Maes
Fotograaf Rob Spierings

Begin augustus waren er enkele fotoshoots in en om kasteel Amstenrade. Diverse modellen en fotografen (uit Nederland, Duitsland en België) kwamen om in enkele opengestelde kamers van het kasteel en het kasteelpark foto’s te maken. Deze fotoshoots zijn zogenaamde tfp shoots, Time for Picture waarbij zowel model als fotograaf foto’s maken en krijgen voor de tijd die geïnvesteerd is. Deze zijn dan voor gebruik in hun eigen portfolio en mogen niet commercieel gebruikt worden.

Elke dag waren er ca. 10 modellen en fotografen  aanwezig welke werden begeleid door leden van schutterij St. Gertrudis. Mede door de uniformen werden de schutters regelmatig gevraagd om (regelmatig met model) als model te fungeren. 

Het was in elk geval duidelijk dat na afloop van de dag de deelnemers nog lang hebben gesproken over deze locatie en er inmiddels ook plannen zijn om ook in 2021 een fotoshoot weekend te organiseren.  De deelnemende fotografen zal gevraagd worden om een bijdrage aan Amstenrade.net zodat de bezoekers van deze website kunnen zien welke mooie foto’s op deze unieke locatie zijn gemaakt. 

Bekijk hier de film die gemaakt is op een van de dagen>:  <KLIK HIER> Video by Mellowflowmotion