Hergebruikt in Oirsbeek.. Als wat ? korrels ?

Er staan 2 berichten in de Limburger waarbij het veld van VV Amstenrade genoemd wordt. Mijn vermoeden is dat er ergens iets niet duidelijk is uitgelegd aan de mensen of aan de pers. Enerzijds zou het kunstgras worden hergebruikt in Oirsbeek maar in een bericht later wordt gesproken over vrachtwagens van het recyclingbedrijf. 

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20180709_00067117/kunstgras-vv-amstenrade-vliegensvlug-verwijderd

Duurzaam hergebruikt

Volgens de gemeente Schinnen is het kunstgras zo snel verwijderd omdat het op de nieuwe locatie van de club, de Oirsprong in Oirsbeek, moet worden aangebracht.Het kunstgras wordt duurzaam hergebruikt. We willen dat de club vanaf het nieuwe seizoen in Oirsbeek op het nieuwe veld kan spelen. De planning is dus erg krap. Daarom zijn we vandaag al begonnen”, zegt de gemeentewoordvoerster.

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20180710_00067175/protestactie-tegen-sluiting-voetbalclub-graafmachines-maken-rechtsomkeert

Maandagochtend heeft de gemeente in korte tijd alle kunstgrasmatten laten weghalen. De tientallen rollen zouden dinsdagochtend worden opgehaald, maar de vrachtwagens van het recyclingbedrijf zijn leeg teruggereden naar Barneveld.

%d bloggers liken dit: