Over and out ?

Veld VVA wordt opgeruimdVeld VVA wordt opgeruimdZo te zien is er nu werkelijk geen weg terug voor VVA. Het kunstgrasveld is vanochtend (maandag 9 juli) in een snel tempo verwijderd. Alle vergaderingen afgelopen tijd blijken dus een grote toneelvoorstelling te zijn geweest. Beslissingen waren al lang genomen want hoe kan anders alles zo snel geregeld zijn?

Mij lijkt verder dat ook de overige partijen die aangeven TEGEN de verhuizing te zijn ook van deze plannen moeten hebben geweten, zoiets wordt naar mijn persoonlijke mening toch zeker in de raad besproken ? Blijkbaar kan iedereen goed zwijgen in onze gemeenteraad. Het is een grote toneelvereniging. 

Wat overblijft is een grote zandbak. Volgens informatie zou de ondergrond niet naar Oirsbeek gebracht worden maar gewoon afgevoerd worden, hergebruik is dus niet van toepassing.

Ondanks politieke inmenging van de buurtgemeenten Onderbanken en Nuth gaat Schinnen toch gewoon door met hun plan. Hier kan alleen maar geld een rol spelen, geld dat binnenkomt door de verkoop van grond en subsidies. 

2 gedachten over “Over and out ?

 1. Dan ben ik zeer benieuwd wat er terecht komt van de inspraakavonden betreffende de leefbaarheid agv de buitenring.

 2. Het enige wat we kunnen doen is,straks op de juiste persoon stemmen.
  Iemand met een eigen mening die niet achter de grote horde aanloopt.
  Als er wel zo iemand is,dan hoor ik dat graag.
  De laatste jaren gebeurt het vaak dat er avonden geregeld worden om mensen te informeren,
  mee te laten denken,en als dan puntje bij paaltje komt,had je je de moeite kunnen besparen want alles was al uitgedacht en geregeld.
  Daar wordt je toch triest van,zeg dan gelijk dat we niet mee mogen denken,dan weet je waar je aan toe bent.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: