Premiere documentaire Petrus en Paulus

Premiere documentaire Petrus en PaulusVrijdagavond 10 januari 2020 de première & Q&A van Petrus & Paulus, de nieuwe documentaire van Sander Selen en Tom Doesborg. In deze documentaire werden Pieter (Miss Patty Pam Pam) en Paul Roberts in het licht gezet op een wel hele prachtige manier. De overeenkomsten en verschillen maar ook de band tussen de broers worden op een hele mooie manier zichtbaar gemaakt.

Leden van Schutterij St. Gertrudis en Schutterij St. Joris uit Wessem waren gekleed in uniform aanwezig om de premiere te zien. In de film kwam de schutterij uit Amstenrade meerdere keren in beeld met opnames van o.a. OLS 2019 en tijdens de optocht van het Oktoberfest in Sittard. Ook waren er enkele Dragqueens aanwezig welke samen met Patty Pam Pam na afloop nog een show gaven.

Na afloop van de documentaire was nog een nagesprek en gezellige borrel.  Alles bij elkaar een geslaagde premiere van een prachtige documentaire.

De film wordt nog uitgezonden op de locale zenders, mochten tijd en zender bekend zijn dan zullen we dit zo snel mogelijk bekend maken !

Een voorproefje kun je hier bekijken