Schutterij St. Gertrudis Voorjaarsactie Nieuwe Stijl

Ook dit jaar gaat de schutterij weer een voorjaarsactie organiseren. De hele actie ondergaat wel een verandering; we willen gaan proberen om het geheel op een moderne wijze op te zetten. Op de website van de schutterij is een zgn. webwinkel opgezet. In deze winkel kunt u t/m een bepaalde datum een bestelling plaatsen, per bank betalen en de bestelling wordt netjes bij u thuis afgeleverd. Het grote voordeel is, dat we u ’s avonds niet meer lastig hoeven te vallen.
Wij hoeven niet meer met wisselgeld en papierwerk langs de deur en de producten worden aan de deur bezorgd. (Amstenrade, Oirsbeek, Schinnen en Vaesrade) Wij hopen, dat u ons weer net als de vorige13 jaren wil steunen om de vereniging draaiend te houden. Er is wel een verandering in de aangeboden producten; wij kunnen u dit jaar geen chocolade Paasartikelen leveren.

eea Houdt verband met de hygiëne eisen, die gesteld zijn aan de opslag en verkoop van die kwetsbare artikelen. Het Sjöttehoes wordt in die periode dermate drukbezocht dat de verwerking van de bestellingen in de knel komt.

Wij bieden net als ander jaren weer Potgrond en gedroogde (reukloze) Koemest aan en uiteraard zijn ook de gekleurde Paaseieren weer beschikbaar.

Zelfs de prijzen van verleden jaar zijn hetzelfde gebleven.

Website: https://shop.schutterijamstenrade.nl/

1 gedachte over “Schutterij St. Gertrudis Voorjaarsactie Nieuwe Stijl”

  1. Ik Hoop dat dit goed aanslaat, want we kunnen dat geld goed gebruiken en het is ook veel handiger en gemakkelijker voor de klnten. Heel veel succes. Gr Joep.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: